Fjellbo's hunder

Kerry Blue Terrier - INT NORD UCH NV-99 Valera's Riverdance (Petra) Stamtavle

 

 

 

 

 

 

Gå til stamtavle

Petra er international utstillinschampion, men liker ikke utstillinger så veldig mye så hun er pensjonert som utstillingshund.
Hun er blitt en sær og veldig spesiell dame som er blitt 11år og vil ha tingene på sin egen måte. Selv om jeg har hatt flere terriere før, har denne jenta virkelig fått oss til å forstå uttrykket sta som en terrier
Verdens herligste kerry blue jente. Hun bor sammen med sin sønn Polo og ei lite grå elghund tispe som heter Tara.

 

                                                                                V 29.08.2008 
                                                                               Kerry Blue Terrier - N UCH Valera´s Would Die for You (Polo) Stamtavle
 


 

 

 

 


 

Gå til stamtavle

Polo er NUCH. Han har ikke vært veldig mye på utstilling de siste 2 årene, men i år skal vi prøve å komme oss en tur eller to til Sverige på utstilling.
Polo er en kerry med STOOR personlighet. Han fører lange samtaler med de som gidder å prate med han (han har helt utrolig mange lyder). Vi har nettopp flyttet på landet og han elsker å løpe løs på jordene hvis han har menneskene sine med. Det beste i verden er å være sammen med oss. Han bor sammen med sin mor Petra og ei lita norsk elghund grå jente som heter Tara hun ble født 130205. Han er den beste barnevakt(han forfølger henne overalt). De koser seg ordentlig sammen.

 

NEG -  NJ(B)Ch Tara             Stamtavle                Mer om TARA        Tara's søsken


 

Gå til stamtavle

Tara er ei NEG tispe som kommer fra Mosjøen, Roald Normo. Hun har et veldig fint lynne og er veldig sosial. Og trives veldig godt i sammen med Petra og Polo. Lover veldig bra i skogen på jakt, fikk dessverre ikke skutt noen elg for henne under første jakta, men hun fant elg, og sporer veldig bra/nøye.

 

Mops - Tangetoppen's Wild Card - Gyda (født 1.10.2008) Les mer om Gyda HER....     Flere Bilder...